Sancțiuni pentru parcarea neregulamentară
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație au acționat astăzi în zona Campusului Universitar – BRD, unde, din cauza închiderii traficului de la Podul Michelangelo, s-au creat ambuteiaje ca urmare a parcării neregulamentare.

Mai exact, pe str. Socrates, unde au fost instalate indicatoare rutiere cu oprirea interzisă, s-a constatat că șoferii de autoturisme nu le respectă parcându-și autovehiculele și încurcând circulația deviată pe artera respectivă.

Polițiștii locali au aplicat colante autoadezive în cazul autovehiculelor parcate în raza indicatorului care interzice oprirea, conform la OUG 195/2002.

Poliția Locală face apel la conducătorii auto să respecte semnele instalate pentru a nu perturba circulația și așa destul de aglomerată și să-i respecte în acest fel pe toți participanții la trafic.

Astfel de acțiuni vor avea loc și pe viitor.  


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13676774