Echipaje de polițiști au acționat pentru fluidizarea circulației
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație împreună cu polițiștii din cadrul Biroului Poliție Rutieră din cadrul Poliției Municipiului Timișoara au acționat astăzi pentru fluidizarea circulației și descongestionarea traficului prin dirijarea autovehiculelor care circulă dinspre Complexul Studențesc și str. Pestalozzi, pe Podul Decebal.

Autovehiculele și tramvaiele au direcționate astfel încât să nu creeze ambuteiaje în trafic, circulația mașinilor să decurgă continuu, iar mijloacele de transport în comun să ajungă cât mai repede posibil în stații pentru preluarea călătorilor.

Echipajele mixte vor acționa și în zilele următoare, până la montarea de indicatoare rutiere, pentru a facilita circulația deviată de lucrările de la Podul Michelangelo. Dacă în cursul zilei de ieri conducătorii auto nu au respectat pe strada Socrates indicatoarele cu semnul oprire interzisă, fiind aplicate de polițiștii locali colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor parcate neregulamentar, astăzi numărul celor care au încălcat prevederilor OUG 195/2002 a fost semnificativ mai mic.


Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

foto 1
foto 2
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13662370