Sancțiuni pentru cei surprinși lipind afișe în locuri neautorizate
Polițiștii locali au depistat în cursul serii de ieri trei persoane care lipeau afișe publicitare în locuri neautorizate.

Mai exact, cei trei au fost depistați postând afișe cu ”Circus Safari” pe stâlpi și porți metalice pe str. Antenei și pe str. Pestalozzi. Cei în cauză au fost sancționați cu avertisment, respectiv două amenzi de câte 1000 lei.

Poliția Locală Timișoara reamintește că acest aspect se află în continuare în atenție, efectuându-se periodic verificări pe această linie, iar cei surprinși lipind afișe fără autorizație și în locuri neamenajate special pentru astfel de activități vor fi sancționați conform prevederilor HCL 371/2007 modificată.

În ultimele luni polițiștii locali au aplicat 46 sancțiuni pentru lipirea afișelor, posterelor sau anunțurilor publicitare în alte locuri decât în cele autorizate și montarea de panouri publicitare sau bennere fără acordul organelor de specialitate din Primărie, alți 15 organizatori de evenimente artistice, culturale, sportive fiind de asemenea sancționați pentru lipirea posterelor, afișelor sau anunțurilor publicitare în alte locuri decât cele autorizate.
    

Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13676785