Noi verificări în rândul comercianților
Poliția Locală Timișoara a continuat în aceste zile verificările în ceea ce privește comercializarea pepenilor pe raza municipiului Timișoara, în alte locații decât piețele.

Aceste controale vin ca urmare a faptului că, până la data de 24.06.2013, nu a fost aprobată de către Primărie nicio autorizație pentru comercializarea de pepeni pe raza municipiului Timișoara, în afara piețelor.

Există însă și comercianți care nu respectă aceste reglementări.

Dacă în primele zile au fost aplicate trei sancțiuni, ieri un alt comerciant a fost sancționat cu 200 lei conform HCL 139/2011, deoarece comercializa pepeni verzi pe Calea Buziașului colț cu str. Matei Milo, fără a respecta perioada menționată în aviz, acesta având aprobare doar din data de 24 iunie.

Comisia de Ordine Publică din Cadrul Primăriei a aprobat vânzarea de pepeni verzi din 24 iunie până în 15 septembrie în 30 de locații în afara piețelor pentru tot atâția comercianți, care pot efectua acte de comerț pe suprafața de 6 mp.

Polițiștii locali atrag din nou atenția vânzătorilor să respecte reglementările stabilite în caz contrar riscând să nu mai primească aprobare pentru vânzarea în locațiile respective.
    

Purtător de cuvânt Poliția Locală Timișoara,
Șef Birou Daniela Seracin

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13676789