Violența stradală
Polițistul local din cadrul Serviciului Circulație Rutieră care desfășura serviciul pe str. V. Vlad Delamarina, în data de 24.09.2013, a observat în Piața Libertății un bărbat care îl  lovea cu palma pe un altul, iar aceasta din urmă a scos din buzunar un cuțit cu lama de aproximativ 15 cm și a încercat de mai multe ori să-l lovească pe celălalt. Deplasându-se la fața locului, polițistul local a identificat cele două persoane ca fiind B. Constantin, de 77 de ani, cu domiciliul în Timișoara, și P. Ioan, de 32 de ani, cu domiciliul în localitatea timișeană Ghiroda. Atât persoana asupra căreia a fost găsit cuțitul, B. Constantin, cât și cealaltă persoană au fost predate polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.

În urma unei sesizări telefonice polițiștii locali s-au deplasat, în data de 21.09.2013, pe str. Tigrului unde se aflau doi cai lăsați în libertate de stăpân pe domeniul public. S-a trecut la identificarea deținătorului animalelor, în persoana lui I. Claudiu din Timișoara. Acesta a fost sancționat conform Legii 61/1991 republicată cu amendă de 100 lei și a fost somat să-și ia caii de pe domeniul public.

Polițiștii locali s-au deplasat în data de 25.09.2013, în urma unei sesizări telefonice, pe str. Dunărea, unde s-a semnalat faptul că persoane neautorizate execută defrișări de arbori fără a deține documentele legale în acest sens. La fața locului s-a constatat că sesizarea se confirmă, fiind defrișați fără acordul serviciilor de specialitate din cadrul Primăriei Timișoara un număr de trei arbori. Persoana depistată, în persoana lui B. Octavian, din Timișoara a fost sancționată conform HCL 371/2007 modificată.


Biroul Comunicare, Relații cu Publicul și Registratură,
Direcția Poliția Locală Timișoara


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13772658