Poliția Locală Timișoara, câștigătoarea Concursului Internațional de Tir
În data de 28.09.2013, în poligonul de tir al Școlii de agenți de poliție din Szeged s-a desfășurat ediția a IV-a a Concursului Internațional de Tir. La start s-au prezentat echipe din Ungaria, Serbia și România.

Ca în fiecare an, gradul de dificultate al concursului a fost ridicat, de această dată existând trei probe: o probă de precizie și două probe din categoria tirului dinamic, poppere și talere.

Poliția Locală Timișoara și-a confirmat valoarea și la acest concurs, ocupând primul loc în clasamentul pe echipe. Polițiștii locali Velicu Georgina, Zirbau Alexandru și Toma Vasile au obținut cel mai bun punctaj, detronând toate celelalte echipe.

    În clasamentul individual s-au obținut, de asemenea, rezultate meritorii:
•    Individual feminin – locul I -  Velicu Georgina - Poliția Locală Timișoara
•    Individual masculin – locul III - Zirbau Alexandru - Poliția Locală Timișoara

Cupele au fost înmânate într-un cadru festiv de către președintele I.P.A Regiunea Csongrad - dr. Ozvald Imre.

De asemenea, în perioada 06.09 – 08.09.2013, la invitația IPA Regiunea Kosovo și Metohia, o delegație IPA Regiunea 1 Timiș condusă de vicepreședintele IPA Dorel Cojan și compusă din Paladuta Victor, Toma Vasile și Velicu Georgina a participat la Vranje la un concurs anual organizat la disciplinele: pescuit, tenis de masă, darts și tir (talere). Competiția a reunit delegații din Rusia, Bulgaria, Macedonia, România și Serbia.

În urma desfășurării competiției, delegația IPA Regiunea 1 Timiș s-a clasat pe locul I pe echipe, iar la individual s-au obținut:
•    Locul I - tenis de masă –– Paladuta Victor – I.P.A. Regiunea 1 Timiș (I.P.J. Timis)
•    Locul I –  darts - Velicu Georgina - I.P.A. Regiunea 1 Timiș (Poliția Locală Timișoara)
•    Locul III  - tir – Cojan Dorel – vicepresedinte I.P.A. Regiunea 1 Timiș.

Participanții au schimbat informații pe linie profesională, au vizitat împrejurimile, iar premierea s-a facut în cadrul unei cine festive, toate activitățile fiind organizate și desfășurate sub deviza “Servo per Amikeco!”


Biroul Comunicare, Relații cu Publicul și Registratură,
Direcția Poliția Locală Timișoara


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13772620