Acțiune a polițiștilor locali privind taxa de tranzit
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat în această săptămână verificări cu privire la respectarea prevederilor HCL 638/2013 referitoare la taxa de tranzit care trebuie achitată de către conducătorii autovehiculelor de mare tonaj ce tranzitează Municipiul Timișoara.

Astfel, conform actului menționat, începând cu anul 2014, vehiculele de transport marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone, care tranzitează Municipiul Timișoara pe traseul Str. Gheorghe Adam (de la intersecție cu Calea Dorobanților) - Str. Avram Imbroane - Str. Aristide Demetriade - Str. Divizia 9 Cavalerie - Str. Amurgului și retur, vor plăti o taxă de tranzit în valoare de 200 lei/tranzitare. Ruta ocolitoare pe acest tronson este Calea Dorobanților (de la intersecția cu str. Ghe. Adam) - DN 6 km 550+060 - centura de nord - Calea Aradului (până la intersecție cu str. Amurgului) și retur.

Nerespectarea hotărârii se sancționează cu amendă de 2500 lei.

În urma controalelor efectuate au fost aplicate patru sancțiuni. Conducătorii auto au motivat că nu au observat indicatoarele în momentul pătrunderii în zona în care circulația le este interzisă. Acțiunile continuă și în perioada următoare.


BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ


foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13344305