Controale în Complexul Studențesc
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au continuat în această perioadă verificările la societățile comerciale care își desfășoară activitatea în perimetrul Campusului Universitar, cu privire la modul în care se respectă prevederile HCL 193/2013 referitoare la condițiile de desfășurare a activităților comerciale, de alimentație publică sau prestări servicii în zona delimitată.

În aceste zile, societatea Illinois Com SRL a fost din nou sancționată de polițiștii locali cu 2500 lei, pentru că nu s-a conformat prevederilor hotărârii de consiliu local, continuând să vândă băuturi alcoolice.

Aceasta este cea de-a 16 sancțiune aplicată firmei menționate, societatea primind în total, de anul trecut până în prezent, amenzi însumând 32.500 de lei. Potrivit actului normativ se interzice cu desăvârșire comercializarea băuturilor alcoolice în perimetrul Campusului Studențesc. Verificările vor continua.  


BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850071