Furt din buzunare
Polițiștii locali, care acționează pe mijloacele de transport în comun în cadrul acțiunilor organizate pentru prevenirea actelor și faptelor care contravin normelor de conviețuire socială precum și a comiterii de infracțiuni din categoria furturilor din buzunare, a distrugerilor și a altor fapte de acest gen, au depistat în cursul după-amiezii de ieri trei persoane suspecte de comiterea infracțiunii de furt din buzunare.

Polițiștii locali se aflau în zona Traian când din tramvaiul cu nr. 1 a coborât o femeie ce a reclamat că i s-a sustras telefonul mobil și un card, iar persoanele pe care le bănuiește au rămas în mijlocul de transport.

Imediat autorii au fost identificați și reținuți, grupul fiind compus din două femei și un bărbat, cu vârste de 33, 32 și 20 de ani, cu domiciliile în Timișoara.

Victima a depus plângere, cele trei persoane fiind predate pentru continuarea cercetărilor polițiștilor din cadrul compartimentului specializat de furturi din buzunare al Secției 1 Poliție.  


BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13661792