Controale în piețe
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică – Biroul Poliția Piețelor au efectuat, în acest weekend, noi acțiuni de verificare a modului în care se desfășoară activitășile de comerț în Piața Soarelui, Piața Girocului, Badea Cârțan, precum și zonele adiacente.

Astfel, în urma verificărilor efectuate au fost aplicate un număr de 15 sancțiuni contravenționale pentru comercializarea de diverse produse fără a deține autorizație în acest sens, în valoare de 3750 lei, fiind confiscate și aproximativ 70 kg bunuri din categoria haine și încălțăminte uzate, obiecte de uz casnic, aparatură și accesorii electronice folosite.

De asemenea, s-a constatat și faptul că o parte dintre comercianții care nu dețineau documente și-au abandonat bunurile la apariția polițiștilor locali.

Acțiunile continuă și în perioada următoare.


BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13667200