Amendați pentru adresarea de injurii
Polițiștii locali aflați în patrulare în Piața Victoriei au depistat, în cursul zilei de ieri, din nou, o persoană care încerca să atragă persoane care să beneficieze de serviciile oferite de societatea comercială General Management Models, neavând autorizație în acest sens.

În momentul legitimării tânărului în cauză, a apărut o a doua persoană, care a adresat injurii și expresii jignitoare polițiștilor locali și filmându-i.

Mai mult, acesta din urmă, care s-a prezentat ca fiind managerul firmei, a arătat și o legitimație de presă aparținând postului TV Oltenia 3 Craiova.

În urma verificării de către polițiștii locali la televiziunea respectivă, reprezentanții acesteia au declarat că tânărul nu mai lucrează acolo din anul 2011.

Cei doi au fost sancționați conform HCL 160/2009 pentru promovarea de servicii fără a deține aviz și respectiv conform Legii 61/1991 republicată pentru adresarea de injurii.

Reamintim că, reprezentanții societății în cauză au mai primit în săptămânile trecute trei sancțiuni de câte 1000 lei pentru aceeași faptă.


BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651912