Nouă polițiști locali au depus astăzi jurământul de credință
 Un număr de nouă polițiști locali, care au promovat ultimele două concursuri organizate pentru posturile vacante de la nivelul Direcției Poliția Locală Timișoara, au depus, în această dimineață, la sediul instituției, jurământul de credință conform Legii 188/1999 actualizată privind Statutul funcționarilor publici.

Potrivit actului normativ menționat, la intrarea în corpul funcționarilor publici, funcționarul public depune jurământul de credință.
Celor nouă polițiști locali li s-a explicat, de asemenea, că trebuie să acționeze în slujba cetățeanului și în baza legii, că trebuie să fie fermi, să aibă o conduită profesională și civică corespunzătoare funcției pe care o dețin, să-și îndeplinească atribuțiile cu seriozitate.

Noii polițiști locali vor efectua și cursul de specializare în cadrul structurilor Ministerului Administrației și Internelor începând cu luna aprilie.
 
foto 1, foto 2

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656849