Sancționați pentru că au aruncat coji de semințe pe jos
Ca urmare a unei sesizări telefonice, polițiștii locali au acționat în cursul zilei de ieri pe Aleea Libelulei, unde un cetățean a semnalat faptul că un grup de tineri consumă semințe, făcând pe jos mizerie.

Ca urmare a acestui fapt, la fața locului s-a constatat că patru tineri cu vârste de 16 și 17 ani, trei cu domiciliul în Timișoara și unul în Dudeștii Noi, consumau semințe aruncând cojile pe jos.

Aceștia au fost sancționați conform HCL 371/2007 modificată. Reamintim că, potrivit Hotărârii de Consiliu Local, această faptă se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 și 1000 lei.

Anul trecut au fost aplicate un număr de 1152 sancțiuni pentru aruncarea de hârtii, ambalaje, resturi alimentare sau nealimentare, consumul de semințe și aruncarea lor pe jos, precum și abandonarea altor deșeuri pe domeniul public.
 
foto

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656793