Sancțiuni pentru depozitarea deșeurilor pe domeniul public
Polițiștii locali au acționat în aceste zile, ca urmare a unor sesizări telefonice, pentru luarea măsurilor legale în mai multe situații semnalate de cetățeni, care au reclamat, printre altele, depozitarea de deșeuri pe domeniul public.

Spre exemplu, între str. Holdelor și str. Silistra, un timișorean a sesizat faptul că mai multe persoane caută în tomberoanele de deșeuri și împrăștie peste tot resturi.

La fața locului au fost depistate patru persoane care abandonau deșeuri pe domeniul public. Acestea au fost sancționate conform HCL 371/2007 modificată, fiind somate, de asemenea, să strângă resturile respective.

Reamintim că atât abandonarea de deșeuri și căutarea în pubele, cât și împrăștierea gunoiului se sancționează cu amenzi de la 500 la 1000 lei.

În primele două luni acestui an au fost depistate și sancționate 52 de persoane, care își însușeau resturi din pubelele selective.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13676764