Lecție deschisă la Colegiul Tehnic 'Dimitrie Leonida'
Polițiștii locali au fost prezenți astăzi, în cadrul programul de educație preventivă demarat în rândul elevilor de la cele zece școli arondate în conformitate cu dispozițiile planului de măsuri elaborat și implementat în cadrul Sistemului Integrat de Ordine și Siguranță Publică, la Colegiul Tehnic „Dimitrie Leonida”.

 Aici, peste o sută de elevi din clasele IX-XII au fost familiarizați cu prevederile unor fapte contravenționale prevăzute de HCL 371/2007, precum aruncarea de deșeuri, desenarea cu grafitti, turarea motoarelor sau deteriorarea si distrugerea spațiilor verzi, a băncilor, coșurilor de gunoi sau echipamentelor din parcuri, fapte prevăzute de Legea 61/1991 republicată privind adresarea de injurii, consumul de alcool, alarmarea nejustificată a organelor de ordine și siguranță publică, dar și fapte de natură infracțională precum furturi, tâlhării, loviri și alte violențe cărora le pot cădea victime sau pot fi chiar autori.

Și acestora li s-a explicat și li s-a atras atenția asupra faptului că astfel de fapte săvârșite uneori în joacă sau din neștiință pot avea consecințe grave pentru viitorul lor, care poate fi afectat de comiterea unor fapte de natură penală.

Astfel de informări ale elevilor au mai avut loc la Liceele F.S. Nitti, Nikolaus Lenau, William Shakespeare, Școala Generală nr. 1, J.L. Calderon.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13850406