Verificări privind deținerea animalelor de fermă în oraș
Polițiștii locali au efectuat verificări cu scopul de a lua măsurile legale ca urmare a unor sesizări pe str. Ion Popovici Bănățeanul, din cartierul Mehala, unde s-a reclamat faptul că un cetățean crește animale de fermă, mai exact capre, mirosul fiind greu de suportat de către vecini.

În urma verificărilor la fața locului s-a constatat faptul că proprietarul imobilului de la nr. 10A deține și crește astfel de animale, motiv pentru care s-a întocmit proces-verbal de constatare, impunându-se printr-o somație proprietarului să mute animalele din locația respectivă.

Reamintim că potrivit HCL 371/2007 modificată, creșterea animalelor de fermă în anumite zone ale municipiului este interzisă, iar în zonele în care acest lucru este permis trebuie să fie îndeplinite anumite condiții de igienă și curățenie.

Nerespectarea acestora poate atrage sancțiuni între 1500 și 2000 lei.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13676760