Depistat după ce a sustras portofelul unei femei
Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor, aflați în patrulare în Piața Doina, în cursul după-amiezii de sâmbătă, au depistat o persoană care a sustras portofelul unei femei.

În fapt, după ce a rămas fără bunul său, femeia a sesizat patrula de polițiști locali că trei tineri i-au sustras portofelul în care se afla suma de 800 lei.

Imediat, polițiștii locali au pornit în căutarea acestora, reușind să-l rețină pe unul dintre ei, ceilalți doi reușind să fugă și aruncând pe jos portofelul în care se mai afla doar o parte din bani.

În urma imobilizării celui reținut s-a constatat ca acesta se numește V.D.A., de 17 ani, din Timișoara.

Martorii au confirmat că l-au văzut pe tânăr sustrăgând portofelul părții vătămate. Cel în cauză a declarat că a sustras portofelul deoarece avea nevoie de bani să meargă la ștrand cu prietenii.

Suspectul a fost predat polițiștilor de la Secția 3 pentru continuarea cercetărilor.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 06.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13860063