Sancțiuni pentru comerțul fără autorizație
Ca urmare a unor sesizări telefonice primite în aceste zile, polițiștii locali au acționat pe platoul Dâmbovița, unde s-a reclamat că se desfășoară acte de comerț fără autorizație, iar persoanele care practică acest gen de activitate produc disconfort prin aglomerarea trotuarelor, fac mizerie etc.

În urma verificării, la fața locului s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind aplicate un număr de șase sancțiuni contravenționale persoanelor depistate expunând spre vânzare, fără documente, diverse produse din categoria legume și fructe.

De altfel, zona respectivă a fost verificată și cu ocazia altor acțiuni organizate de polițiștii locali, existând numeroase sesizări pe această temă.

În ultimele luni au fost aplicate în zona respectivă un număr de 47 de sancțiuni numai pe linie de comerț și alte 10 pe linie de abandonarea de deșeuri gen resturi alimentare și nealimentare, ambalaje etc.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656691