Polițiștii locali sunt prezenți astăzi în cartierele Lipovei – Ion Ionescu de la Brad
Polițiștii locali pe motoscutere și biciclete au continuat astăzi acțiunile anunțate și demarate încă de săptămâna trecută în cartiere, principalul scop fiind acela de a relaționa cu cetățenii, de a stabili în teren probleme existente și semnalate de timișoreni, de a lua măsurile legale acolo unde se impune și de a transmite mai departe către  instituțiile abilitate situațiile care exced atribuțiilor Poliției Locale.

Astfel, dacă săptămâna trecută polițiștii locali au fost prezenți în cartierele Buziașului, Soarelui, Girocului, de această dată patrulele moto și velo au fost direcționate către cartierele Lipovei – Ion Ionescu de la Brad.

Principalele direcții stabilite se referă la identificarea persoanelor fără adăpost, a imobilelor în stare de degradare, a terenurilor virane neîngrijite, abandonarea de deșeuri, acte de comerț stradal ilicit, fapte de vandalism în parcuri, opriri, staționări, parcări neregulamentare, autovehicule abandonate, câini fără stăpân etc.

Spre exemplu, în cartierul Lipovei problema parcului de pe strada Silistra, din apropierea pieței agro-alimentare a fost din nou ridicată de cetățeni, aici fiind semnalate și cu alte ocazii probleme legate de oamenii străzii care consumă alcool și fac mizerie.
De altfel, și astăzi au fost depistate persoane în această situație, fiind luate măsuri de îndrumare a lor către domicilii.

În această perioadă, săptămânal, polițiștii locali sunt prezenți în toate cartierele, relaționând cu cetățenii, la acțiuni fiind prezenți și președinți ai consiliilor consultative de cartier.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

foto 1, foto 2, foto 3
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656848