Sancțiuni aplicate posesorilor de animale de companie
Polițiștii locali aflați în patrulare în Parcul Bucovina au avut în atenție, în cursul zilei de ieri, și problema posesorilor de câini, care își plimbă animalele de companie fără lesă și botniță - în cazul câinilor periculoși și nu strâng după aceștia resturile fiziologice.

Acest aspect a fost semnalat în numeroase rânduri de cetățeni, în special în parcuri, acolo unde timișorenii ies la plimbare și unde sunt prezenți copii mici.

În parcul respectiv au fost depistate și sancționate două persoane care își plimbau patrupedele din categoria câinilor agresivi, un bullterrier și un cane corso, fără lesă și botniță.

Reamintim că potrivit HCL 371/2007 modificată sancțiunile pentru aceste fapte sunt între 800 și 1000 lei.

În ultimele luni polițiștii locali au aplicat la acest capitol un număr de 48 sancțiuni contravenționale. Acțiunile continuă, fiind tot mai multe sesizări pe această temă.
 
 
BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

foto
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651837