A încercat să-i vândă telefonul furat în urmă cu două luni
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică aflați în patrulare în zona centrală a orașului au fost sesizați de un cetățean asupra faptului că a fost abordat de o altă persoană ce îi oferea spre vânzare un telefon mobil.

Cel care a făcut sesizarea a mai declarat că el însuși a rămas fără telefonul mobil, acesta fiindu-i sustras în urmă cu aproximativ două luni și pentru care a depus plângere la Secția 2 Poliție.

Drept urmare, polițiștii locali s-au deplasat la locul stabilit de întâlnire, pe str. N. Lenau, unde l-au depistat pe G. Cristian, de 20 de ani, din Timișoara.

Acesta oferea spre vânzare chiar telefonul celui care a făcut sesizarea și pentru care păgubitul avea chitanțe și facturi prin care dovedea că îi aparține.

Vânzătorul a declarat că și el la rândul lui ar fi cumpărat telefonul de la o altă persoană. Cel depistat a fost predat polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13343985