Controale în Piața de Gros
Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au organizat, în cursul zilei de ieri, o acțiune de amploare în Piața de Gros din Timișoara, pentru a stabili în ce măsură sunt respectate prevederile legale referitoare la păstrarea curățeniei și comercializarea de produse în condițiile prevăzute de actele normative ce reglementează astfel de activități.

Astfel, în urma verificărilor au fost aplicate un număr de 18 sancțiuni contravenționale, din care cele mai multe la HCL 334/2002 pentru nemenținerea curățeniei, folosirea de cântare fără verificarea metrologică și neafișarea prețurilor pe produse, precum și  la HG 661/2001 pentru comercializarea altor produse decât cele specificate pe certificatele de producător.

Astfel de acțiuni vor mai avea loc și pe viitor pentru a se urmări dacă cei depistați de această dată vor lua măsurile necesare pentru intrarea în legalitate.
 
 
BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

foto 1, foto 2, foto 3, foto 4
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13651555