Tânăr sancționat pentru că a făcut scandal
Polițiștii locali au intervenit, ieri după-amiază, la sediul Serviciului Public Comunitar de Evidență a Persoanei de pe Bdul Mihai Eminescu pentru a aplana un scandal provocat de un tânăr care a dorit să depună niște documente pentru schimbarea domiciliului și nu a fost mulțumit de răspunsul legal primit la ghișeu, deși a fost primit și consiliat și de superiorul celui ce deservea publicul la ghișeu.

Acesta nu a dorit să părăsească incinta instituției, fiind ora de finalizare a programului, motiv pentru care s-a solicitat intervenția polițiștilor locali.

În urma legitimării s-a stabilit că tânărul se numește  A. Constantin, are 32 de ani, și are domiciliul în comuna Giarmata.  

Pentru că a adresat injurii, amenințări la adresa guardului de la Evidența Persoanei, la adresa agenților constatatori, a rupt procesul verbal întocmit de polițiștii locali, cel în cauză a fost sancționat cu 700 lei conform Legii 61/1991 republicată.
 
 
BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13399937