Sancțiuni pentru amplasarea de panouri publicitare în locuri neautorizate
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții și Afișaj Stradal au aplicat astăzi sancțiune contravențională pentru firma care se ocupă de organizarea reprezentației Circului Aquatico Belucci la Timișoara.

În fapt, societatea Cab Show & Events SRL a încheiat un contract cu Regia Autonomă de Transport Timișoara pentru a amplasa panouri publicitare pe stâlpii RATT pentru 100 de locații, dar a amplasat astfel de panouri și în alte locuri decât cele autorizate, respectiv pe semafoare, stâlpi de iluminat etc.

Reprezentanții firmei menționate au fost sancționați cu 1000 lei conform HCL 371/2007 modificată pentru lipirea afișelor, posterelor sau anunțurilor publicitare în alte locuri decât cele autorizate, fiind de asemenea somați să dea jos panourile amplasate ilegal, în caz contrar urmând a fi din nou sancționați.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423606