Controale în mijloacele de transport în comun
Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban au continuat în ultima săptămână verificările în mijloacele de transport în comun, pentru a stabili modul în care se respectă prevederile legale în tramvaie, troleibuze, autobuze, dar și pentru a preveni prezența persoanelor care comit fapte de furt din buzunare și din poșete pe mijloacele de transport de pe raza municipiului Timișoara.

Astfel, polițiștii locali au fost prezenți pe mijloacele de transport care circulă în zonele Piața Mocioni, Piața Maria, Catedrală, Piața 700, bucla de la Calea Torontalului, Piața Traian, Piața Bălcescu, dar și pe tronsoanele de la Gara de Nord spre Sala Olimpia.

În cadrul acțiunilor organizate au fost aplicate sancțiuni contravenționale, conform HCL 371/2007 modificată și conform Legii 61/1991 republicată, cele mai multe pentru abandonarea de deșeuri, resturi alimentare și nealimentare, chiștoace de țigări atât în mijloacele de transport, cât și în stațiile acestora, dar și pentru consum de alcool și apelarea la mila publică. Verificările continuă și în perioada următoare.

Rugăm cetățenii ca, în cazul în care constată aspecte de disconfort, ori alte nereguli privind ordinea și siguranța publică, să apeleze la polițiștii locali prezenți sau în cazuri de urgență, să sesizeze toate aceste aspecte la telefon 0256.968 pentru a se putea interveni în timp util.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13399103