Cerșetor depistat de polițiștii locali cu 3617 de lei asupra sa
Polițiștii locali au depistat în cursul zilei de ieri, în fața Oficiului Poștal din Piața Doina, o persoană care apela la mila publicului, pe care au preluat-o și adus-o la sediul Poliției Locale pentru luarea măsurilor legale.

În urma controlului sumar s-a stabilit că asupra persoanei în cauză, identificată ca fiind P. Ionuț, de 33 de ani, se află suma de 3617 lei și 20 de bani.

Bărbatul, care a fost depistat în mod repetat cerșind pe străzile orașului, a fost sancționat la Legea 61/1991 republicată pentru apelare la mila publică, iar banii au fost confiscați, conform aceleiași legi, urmând a fi predați astăzi Trezoreriei Timișoara. Poliția Locală face din nou apel la cetățeni să nu mai ofere bani cerșetorilor, pentru că acest lucru îi  determină să vină din alte orașe ale țării în Timișoara și să rămână în stradă, unde câștigă foarte mulți bani.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423547