Depistați de polițiștii locali
Polițiștii locali care supraveghează zona Michelangelo au depistat, în cursul serii de ieri, în jurul orei 18.00, pe Bdul Corneliu Coposu, un bărbat care s-a oprit cu autovehiculul autoutilitară Volkswagen pe avarii, într-o zonă în care acest lucru este interzis. În urma identificării s-a stabilit că acesta se numește M. Mihai, de 21 de ani, cu domiciliul în Timișoara.

Cel în cauză a declarat că s-a oprit în zona respectivă pentru a prelua mai multe colete de la o firmă din apropiere. La verificarea documentelor s-a mai constatat că tânărul avea permisul de conducere reținut și nu avea dreptul de a pune în circulație autovehicule pe drumurile publice.

În jurul orei 22.00, polițiștii locali aflați în patrulare în zona Stadionului Dan Păltinișanu, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un autovehicul marca BMW, de culoare roșie, efectua derapaje și frânări bruște pe loc pe platoul din dreptul uneia din căii de acces în stadion.

În urma legitimării conducătorului auto s-a stabilit că acesta se numește B. Denis, are 18 ani, și domiciliul în Timișoara. Mai mult, în urma verificării s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pe drumurile publice. Pentru că faptele celor doi reprezintă infracțiune, cei în cauză au fost predați Biroului Poliție Rutieră din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, respectiv Secției 2, pentru continuarea cercetărilor.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423610