Acțiuni în cartiere
Polițiștii locali au demarat în această perioadă o serie de acțiuni în cartierele orașului, pentru a lua legătura cu cetățenii, dar și pentru a lua pulsul problemelor la fața locului, scopul acțiunilor organizate periodic în toate zonele municipiului fiind acela de a relaționa cu cât mai mulți cetățeni, de a identifica adăposturi improvizate ale oamenilor străzii ce devin pe timpul verii focare de infecție, de a identifica terenuri virane neîmprejmuite sau neigienizate, rampe clandestine de deșeuri, de a lua măsuri imediate în cazurile în care situația o impune și de a prelua și transmite spre soluționare serviciilor specializate sau direcțiilor din Primăria Municipiului Timișoara problemele care exced competențelor Poliției Locale.

În cursul zilei de ieri, verificările au fost efectuate în cartierele Soarelui,Girocului, Buziașului.În cadrul acțiunii au fost depistate un număr de 12 locații cu autoturisme ce par a fi abandonate, au fost identificate cinci rampe clandestine de deșeuri, precum și gropi în carosabil, indicatoare rutiere căzute la pământ sau mobilier deteriorat în parcuri.

Cetățenii au semnalat prezența tinerilor care se adună seara pe Intrarea Lupului și consumă alcool, mănâncă semințe, tulbură liniștea publică, existența unor locatari de pe str. Aștrilor care hrănesc pisici la parterul și subsolul imobilului, producând astfel disconfort celorlalți locatari, autoturisme parcate pe spațiul verde pe Aleea Sănătății și prezența câinilor fără stăpân pe str. Aștrilor.

Au fost aplicate și 31 de  sancțiuni contravenționale pentru abandonare de deșeuri, parcare neregulamentară, consum de alcool pe domeniul public, comerț ilicit.

Acțiunile pe cartiere vor fi desfășurate și în perioada următoare, fiind cuprinse toate cartierele orașului.
 
 
BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13423551