Hoț din buzunare depistat de polițiștii locali
Un polițist local din cadrul Biroului Poliția Piețelor, la ieșirea din serviciu, în cursul zilei de ieri, 31.08.2015, în jurul orei 16.30, a observat un bărbat care i-a sustras unei persoane mai în vârstă o sumă de bani, la urcarea în tramvaiul nr. 2, în stația Piața Timișoara 700. Imediat a trecut la reținerea suspectului, pe care l-a condus împreună cu partea vătămată și martorii la postul de poliție din Piața 700, unde l-a identificat în persoana lui I. Nicolae, de 46 de ani, cu domiciliul în Orțișoara, județul Timiș.

Persoana păgubită, G.Ș, de 68 de ani, din Timișoara, a declarat că la urcare în tramvaiul nr. 2, în timp ce își ajuta soția să se deplasese pe scările mijlocului de transport, a simțit că o altă persoană i-a introdus mâna în buzunar și i-a sustras o sumă de bani. Suspectul a recunoscut că a observat că partea vătămată avea bani în buzunarul de la pantaloni, a urmărit-o și i-a sustras banii după care, dându-și seama că a fost simțit, a încercat să scape aruncându-i pe jos.

Persoana vătămată, suspectul și martorii au fost conduși de polițiștii locali la Poliția Municipiului Timișoara pentru continuarea cercetărilor.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409398