Furturi de stâlpi din lemn de la amenajările efectuate pe malul Canalului Bega
Polițiștii locali aflați în patrulare în seara zilei de joi, în jurul orei 20.00, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat se deplasa pe str. Samuil Micu, lângă intrarea din față a fostei fabrici 1 Iunie, transportând cu dificultate un număr de 7 bucăți de lemn de aproximativ 2,5 metri fiecare, din brad, care păreau a fi de la amenajările pomilor ornamentali de pe malul Canalului Bega.

În urma legitimării s-a stabilit că persoana se numește C. D., de 46 de ani, din comuna Livezile, județul Mehedinți. Cel în cauză a declarat că și-a însușit stâlpii de pe str. Peneș Curcanul pentru a-i pune acasă, la vie.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Acesta nu este primul caz de acest gen, în urmă cu aproximativ o săptămână, doi minori, de 17 și 15 ani, din Timișoara, au fost depistați sustrăgând suporții din lemn ai pomilor plantați și scânduri de la terasa din lemn amplasată pe malul Begăi, în zona spl. N. Titulescu. Cei în cauză au fost, de asemenea, predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 4.

Poliția Locală atrage atenția cu privire la acțiunile de deteriorare, distrugere sau sustragere a bunurilor publice, reamintind totodată că reamenajarea malurilor Canalului Bega este unul dintre cele mai mari proiecte cu finanțare din fonduri europene, lucrările ridicându-se la peste 31 milioane lei.

Timișorenii care observă astfel de cazuri pot sesiza la Dispeceratul Poliției Locale 0256.968 sau 0256.246.112 pentru a se lua imediat măsuri legale de descurajare a celor care consideră investițiile orașului bunuri proprii.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678058