Noi acțiuni în piața volantă de la Stadionul “Dan Păltinișanu”
Polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au continuat și în acest weekend acțiunile în piața volantă din zona Stadionului “Dan Păltinișanu”, în scopul depistării persoanelor care comercializează produse agroalimentare care nu sunt obținute în fermele proprii sau sunt cumpărate în scopul revânzării din Piața de Gros sau alte depozite.

În cadrul acțiunii a fost depistată o persoană care comercializa porumb provenit din Ungaria, în baza atestatului de producător și a carnetului de comercializare a produselor din sectorul agricol, eliberat de Primăria Comunei Brestovăț, jud. Timiș. Persoana depistată a fost sancționată contravențional conform art. 16, lit. h) din Legea 145/2014, pentru stabilirea unor măsuri de reglementare a pieței produselor din sectorul agricol și a fost îndepărtată din piață. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii locali din cadrul Biroului Poliția Piețelor au înmânat 100 de notificări, pe bază de tabel și semnătură de primire, cu privire la rezervarea ilegală a locurilor de parcare și abandonul de deșeuri pe amplasament.

De asemenea, s-au făcut demersuri pentru îmbunătățirea gestiunii deșeurilor rezultate din activitarea pieței volante, solicitându-se societății de salubrizare Retim suplimentarea numărului de containere, golirea lor la finalul fiecărei zile de funcționare a pieței și igienizarea platformei pe care se află piața.

Totodată, s-a solicitat SC Piețe SA să monitorizeze activitatea societății contractate pentru toaletele ecologice care deservesc piața pentru îmbunătățirea stării de curățenie a acestora.
 

BIROUL COMUNICARE, RELAȚII CU PUBLICUL ȘI REGISTRATURĂ
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641269