Noua concepþie peisagisticã (VII)
Suprafețele prevăzute în Planul Urbanistic General a fi amenajate cu locuințe, colective sau individuale, vor fi tratate ca atare cu mențiunea de a se avea în vedere și suprafețe pentru realizarea de spațiu verde destinat recreeri și jocului pentru copii.

În cazul suprafețelor de terenuri virane mici (exemplu Balta Verde) se propune amenajarea unui spațiu de odihnă pentru persoanele de vârsta a treia și loc de joacă pentru copiii de la blocurile și grădinița din zonă. Exemple concrete, în acest sens, sunt: Parcul Clăbucet, Parcul Sudului, locurile de joacă: Robinson Land, Orșova, de pa strada Chiriac (suprafață mică între baterii de garaje) etc.
De asemenea, pe unele terenuri virane, nerevendicate, s-au executat sau sunt în curs de amenajare lucrări tehnice, privind modernizarea liniilor cale a mijloacelor de transport în comun, a gospodăriei subterane. Un exemplu concret în acest sens este intersecția străzii Ion Barac cu b-dul Dâmbovița.
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13678146