Consultări pentru Planul Urbanistic General
Primăria Municipiului Timișoara, prin Instituția Arhitectului Șef, invită ONG-uri, asociații și alți reprezentanți ai societății civile timișorene la o discuție preliminară pe baza Conceptului General de Dezvoltare și PUG. La discuție vor fi prezenți membri ai echipei de elaborare a noului PUG.
Cei interesați sunt așteptați miercuri, în data de 26 octombrie 2011, ora 14:00, la Atelierul de Urbanism, Str. Alba Iulia, nr.2.
 
Totodată, reprezentanții Consiliilor Consultative de Cartier din Timișoara vor participa, la inițiativa Primăriei Timișoara, la o întâlnire pe aceeași temă, urmând a fi informați în legătură cu stadiul Conceptului și al Planului Urbanistic General și a fi preluate propunerile acestora referitoare la documentele respective. De altfel, până în prezent s-a mai derulat un amplu proces de consultare în cartiere, cetățenii fiind invitați să trimită Direcției Urbanism prin intermediul consiliilor de cartier în scris propunerile lor referitoare la viitorul PUG. La această discuție vor fi, de asemenea, prezenți membri ai echipei de elaborare a noului PUG.
Întâlnirea cu consiliile de cartier va avea loc  joi, în data de 27 octombrie 2011, ora 15:00, în Sala Mare de Consiliu, etaj I, la sediul Primariei Timișoara.
 
Arhitect-Șef,
Ciprian Silviu Cădariu

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13639413