Noua concepþie peisagisticã (IV)
01 August 2003
Parcul Botanic. Parcul Botanic este un parc cu funcții, în special științifice și educative, constând în adunarea și păstrarea speciilor pe cale de dispariție, ca material didactic pentru elevi și studenți etc. Acest parc, prin destinația sa, este împărțit în sectoare: ornamental, sistematic, fitogeografic, medicinal etc. Sectorul care a suferit o reamenajare mai amănunțită, aflându-se și la intrare, este cel ornamental. Reamenajarea a constat în:
Publicat in Arhitectura
Noua concepție peisagistică (III)
01 Iulie 2003
În perioada de după al II-lea război mondial și prezent, din păcate nu a existat o concepție peisagistică, meritul acestei perioade fiind păstrarea în linii mari a moștenirii interbelice.
Publicat in Arhitectura
Noua concepție peisagistică
01 Iunie 2003
Pentru a se adopta o strategie corectă de îmbunătățire a microclimatului orașului nostru, de scădere a poluării, în ultimii ani, Primăria Municipiului Timișoara a demarat efectuarea unor studii, în colaborare cu diverse instituții:
Publicat in Arhitectura
Concepția peisagistică a Timișoarei
01 Mai 2003
Concepția peisagistică reprezintă stabilirea liniilor directoare în ceea ce privește stilul parcurilor și scuarurilor, modul de a trata cât mai unitar și valoros din punct de vedere ecologic și estetic vegetația din spațiile verzi.
Publicat in Arhitectura
<<1, 2, 3, 4, >>

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 03.08.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13833693