Știri sportive

Sdrobiș a revenit la CFR

Antrenorul care a pregătit echipa de lângă Gara de nord în returul campionatului trecut a fost în această vară la un pas de a prelua o echipă de primă ligă, pe FC Vaslui. Totuși, Ioan Sdrobiș nu s-a înțeles cu moldovenii. Astfel, el a revenit pe banca tehnică a echipei CFR Timișoara, după ce o părăsise înainte de finalul sezonului trecut sub pretextul unor probleme personale.  

Poli Izometal, alt obiectiv

Echipa timișoreană de handbal masculin și-a propus pentru anul viitor ocuparea unuia din locurile 5-8 la finalul sezonului 2006-2007, după ce în campionatul trecut s-a salvat pe ultima sută de metri de la retrogradare. Handbaliștii timișoreni sunt încrezători și susțin că lotul este mai puternic acum, după transferul portarului sârb Obrad Ivezic (25 ani) și al pivotului Vladimir Corlija (24 ani).

Elba Timișoara se transformă în SA

Echipa de baschet masculin Elba Timișoara se va transforma în societate pe acțiuni, urmând ca și Consiliul Local să fie acționar. Altfel, noul antrenor al echipei va fi bosiacul Dragan Petricevic, fost antrenor al West Petrom Arad și al selecționatei masculine a României. Obiectivul tehnicianului pentru sezonul următor este calificarea în play-off.

Rugby-ul timișorean, din nou în prima ligă

CS Petrom Timișoara încearcă să reînvie istoria sportului cu balonul oval în orașul de pe Bega, tradiție încununată cu un tilu de campioană a României, obținut de CS Universitatea Timișoara în 1972. Continuitoarea acelei echipe este antrenată acum de Rada Trnjiancev, un antrenor cu nume în rugby-ul românesc. În prima etapă, timișorenii dau piept pe teren propriu cu Contor Zenner Arad, pe 5 august, CS Timișoara urmând să dispute meciurile de acasă pe arena UMT.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13677887