Cei doi Victor(ioși)

Unul dintre cele mai puternice turnee de tenis din țară și-a consumat o nouă ediție între 31 iulie și 6 august. 

A treia ediție a turneului Timișoara Challenger a avut parte de o participare autohtonă consistentă, finala de dublu fiind câștigată de românii Victor Crivoi și Victor Ioniță.

Finala de simplu a Timișoara Challanger 2006, turneu cu premii în valoare de 25.000 dolari, a fost cu adevărat disputată doar în primul set, încheiat cu scorul de 7-6 (7-5 în tie-break) pentru francezul Nicolas Devilder, favoritul principal al turneului învingându-l pe spaniolul Pablo Santos Gonzalez. Dintre cele 12 game-uri ale setului, 6 au fost break-uri, fiecare jucător câștigând de trei ori pe serviciul adversarului. Setul al doilea nu a avut istoric, Devilder reușind să-și impună jocul de uzură, schimburile lungi de mingi fiind pe placul francezului, în timp ce Gonzalez poate acuza și ghinionul de-alungul acestei finale.

Turneul de dublu a fost câștigat de perechea Victor Crivoi/Victor Ioniță, care au dispus de echipa suedeză Erwin Eleskovic/Michael Ryderstedt cu 6-3; 6-4, într-un meci început sâmbătă și încheiat duminică. Organizatorul Răzvan Seracin promite că edițiile viitoare ale turneului vor beneficia de premii mai mari, ceea ce va atrage sportivi mai valoroși, spre bucuria simpatizanților sportului alb din Timișoara.

Vali SILAGHI

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517680