Și halterele câștigă medalii

Sportivii timișoreni au avut o comportare mai mult decât meritorie la Campionatele Naționale de la Galați.

Disputate într-un anonimat total, naționalele de haltere rezervate juniorilor până în 17 ani au adus orașului  nostru numai puțin de 6 medalii (4 de argint și 2 de aur).

Elev în clasa a X-a la Grupul Școlar Electrotimiș, dublu campion național și câștigător al Cupei României, Mihai Ciofu ne-a declarat că: "mă așteptam la o asemenea performanță având în vedere modul în care am fost pregătit de către cei doi antrenori Milan Costică și Sorin Cazacu. Îmi doresc ca de la viitoarele campionate să mă întorc cu toate cele trei medalii de aur, la categoriile smuls, aruncat cât și la total”. Mihai Ciofu a reușit astfel ca prin perfomanța sa - 197 kg ridicate - să stabilească un nou record personal.

Întrebat fiind de performanța eleviilor săi, antrenorul Milan Costică este de părere că la seriozitatea cu care se pregătesc, aceștia ar putea cuceri pe viitor de două ori atâtea medalii. 

De altfel, Alin Arnăutu, ocupant al locului 3 la Cupa României, va participa în luna octombrie la Campionatele Naționale de Juniori 1 de la Bistrița, iar Sorin Cazacu  s-a calificat la finala CN de seniori ce va avea loc la Onești în luna noiembrie a acestui an.

Rezultate

  • Mihai Ciofu (16 ani) două medalii de aur și una de argint categoria +94kg 
  • Cătălin Măranu (17 ani) 3 medalii de argint la categoria 77kg
  • Cătălin Rădulescu (17 ani) locul 4 la categoria 62kg
  • Alexandru Gal (16 ani) locul 4 la categoria 94kg
  • Darius Suiugan (13 ani) locul 5 la categoria 45kg,

Cristian SERTEA

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517579