Știri sportive

Renaștere pe arena de la Gara Mare

După incertitudinea de pe banca tehnică din prima parte a sezonului, CFR Timișoara ajunsese în subsolul clasamentului seriei a doua a Ligii II. În ultimele etape, munca antrenorului Florin Bugar a început să dea roade, "feroviarii” reușind trei victorii consecutive. Golgeterul revenirii a fost Dorin Rădoi (foto), care a înscris de trei ori la Dej (victorie 4-1), dar și o dată în derby-ul local cu Poli II, meci spectaculos în care CFR și-a apropiat victoria cu patru minute înainte de final, după un penalty executat de Mihăilă. (Vali SILAGHI)

Au amenințat cu neprezentarea

Jucătorii de la Elba Timișoara au avertizat că nu vot intra pe teren la meciul cu CSM Oradea, problema fiind restanțele salariale. Conducerea clubului datora înaintea acelui joc o treime din salariul pe luna august și întreg salariul pe septembrie.Și pentru că antrenorul Dragan Petricevic s-a declarat de partea elevilor săi, Elba a întârziat startul meciului cu 15, în semn de protest, jucătorii hotărând totuși să joace. Deși au pornit cu un punct penalizare, timișorenii au învins cu 73-66. (Adrian SCHINDARLI)

Regaluri handbalistice la Timișoara

În ultima parte a lunii octombrie, Poli Izometal Timișoara, condusă de Nedeljko Vuckovic a primit vizita a două forțe din handbalul românesc, HCM Constanța și UCM Reșița. După un egal meritoriu cu reprezentanta României în Liga Campionilor, 24-24, Sadoveac&co au oferit spectacol în derby-ul Banatului, încheind de asemenea la egalitate, 25-25, cu UCM Reșița, echilibrul partidei fiind evident încă de la pauză, care a consemnat 13-13 pe tabelă. După opt etape, Poli se află pe locul 6, ultimele două etape ale turului, la începutul lunii decembrie, programând două meciuri de foc, acasă cu Steaua și în deplasare cu Dinamo. (Valentin ȘERBĂNUȚ)

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13639887