Imbatabili sub panou

Elba nu a pierdut nici un meci pe teren propriu în toate competițiile disputate în acest sezon. Nume mari din baschetul românesc precum Dinamo, CSU Sibiu sau austriecii de la Arcadia Transkirchen au înclinat steagul în sala Constantin Jude.

Schimbare de situație

Ultima victimă a baschetbaliștilor bănățeni s-a numit U Cluj, vicecampioana conducând ostilitățile doar în primele secvențe ale partidei. Acest lucru s-a datorat probabil și din cauza primului cinci folosit de antrenorul Dragan Petricevic care i-a avut în componență pe Vasojevic sau Grubisici. Lucrurile s-au schimbat o dată cu intrarea pe parchet a jucătorilor de bază, Elba preluând conducerea până la finalul primului sfert, 18-15, iar diferența avea să se mărească la finalul pauzei mari, Pesici și compania distanțându-se la 11 puncte. Din păcate elanul gazdelor a fost stopat de către arbitrii partidei care i-a eliminat pe Păltinșanu și mai apoi coordonatorul de joc Dzabic.

Un moment memorabil

Cel mai interesant moment al partidei s-a consumat cu 40 de secunde înainte de finalul partidei, când arbitrul partidei și-a adus aminte că trebuie să ajute cumva vicecampioana. Astfel, la scorul de 72-65, Velickovic a făcut un capac la un baschetbalist clujean și arbitrii au considerat fault. Sârbul a protestat și s-a ales cu eliminare, a treia pentru Elba și arbitrii au dictat cinci lovituri libere. Szijarto a reușit să profite de acest moment și a fructificat cele 5 "libere", iar Gibson a adus egalarea pe final 72-72. Timișorenii au strâns rândurile pe final și au reușit să câștige la 5 puncte distanță datorită lui Vasojevic și Markovic.

Am învins o forță uriașă a baschetului românesc, dar nu suntem pregătiți pentru titlu. Dragan Petricevic, antrenor ELBA

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517737