Abonați la euro-finală
BCM Elba Timișoara a participat și anul acesta la turneul final al Ligii Europei Centrale.
Turneul final al Ligii Europei Centrale a avut loc și în 2010 în România. La Cluj, de această dată, după ce anul trecut a fost găzduit de sala Constantin Jude din Timișoara. Echipa lui Dragan Petricevici a participat pentru a doua oară consecutiv la finala euro-regională, însă nu a reușit măcar să egaleze per­formanța din anul precedent, când alb-violeții deveneau vicecampioni.
Bănățenii au întâlnit, în prima zi, echipa gazdă, Universitatea Cluj, pentru că regulamentul competiției spune că dacă două formații din aceeași țară se califică la turneul final, acestea trebuie să se înfrunte în semifinale. Ardelenii, susținuți din tribune de 2.500 de oameni, s-au impus cu 73-64 (36-32), în urma unui meci echilibrat. “Am ratat numeroase aruncări libere și nici de la trei puncte nu am fost eficienți”, a apreciat antrenorul Dragan Petricevici.
A doua zi, Municipal Elba a disputat finala mică, împotriva formației Atomeromu Paks, campioana Ungaria. Timișorenii au învins cu 87–70 și astfel au încheiat turneul pe locul al treilea.
Adrian SCHINDARLI
sport@radiotimisoara.ro
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517728