Visul împlinit al lui Bogdan Boie
Timișoreanul s-a mutat în Spania și speră să prindă finala "mondialelor".

Bogdan Boie este vi­cecampion na­țional și câștigător al Cupei Ro­mâniei de juniori, la categoria latino, și component al lotului național.
Ultima perioadă i-a mai adus succesul în șase concursuri IDSF organizate în Ungaria, Cehia și Slovacia, toate alături de partenera sa din Iași, Alexandra Jolobceastâi.
Toate acestea sunt însă istorie, pentru că dansatorul de 17 ani se pregătește de la începutul lunii septembrie la Manresa, o localitate din apropierea Barcelonei.
"Nu m-am mai potrivit cu partenera mea și atunci antrenorul naționalei noastre, spaniola Karina Rubio, mi-a propus să dau o probă la clubul ei din Manresa, cu o nouă parteneră și, dacă o trec, să mă mut acolo", rememorează Bogdan.
De acum, el va dansa cu rusoaica de 16 ani Ksenia Rybina, dar va continua să concureze pentru România.
Fostul sportiv de la Top Dance Timișoara consideră că schimbarea îl va ajuta să avanseze mai rapid în carieră.
"Pentru perioada imediat următoare, vreau să devin campion național și să mă calific în finala Campionatului Mondial", punctează Bogdan Boie, care va termina liceul în Spania, la o școală cu predare în limbă engleză.

Adrian SCHINDARLI
sport@radiotimisoara.ro
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13763038