Sportivii merituosi ai Fundatiei 'Pentru Voi' premiati de Primarie
 Cei trei tineri, antrenati de instructor sportiv Zina Costin, au participat anul acesta la Jocurile Nationale Special Olympics din Bucuresti de unde s-au intors acasa cu 8 medalii: 5 medalii de aur, 2 medalii de argint si 1 medalie de bronz!
 
Valentin David a fost vedeta delegatiei Fundatiei „Pentru Voi” la Bucuresti, pentru ca a castigat 3 medalii de aur, cate una la fiecare proba la care a participat: alergare 50 m, saritura in lungime de pe loc si bocce dublu baieti. Desi a fost la prima competitie nationala Special Olympics a reusit sa-si invinga emotiile si sa obtina punctajul maxim pe linie.
 
Remus Cotos a castigat alaturi de colegul lui Vali locul I la proba de bocce dublu baieti. In plus a mai obtinut locul II la saritura in lungime de pe loc si locul III la proba de alergare 50m. Si el a fost la prima competitie nationala de acest gen si a fost foarte incantat de programul artistic din deschidere dar si de noii prieteni pe care si i-a facut.
 
Krisztina Szirak a castigat locul I la proba de bocce dublu. Ea a mai castigat si locul II la proba de alergare 50m si locul IV la saritura in lungime de pe loc. Nu se astepta sa castige atatea medalii si i-a placut mult proba de alergare.
 
„In numele beneficiarilor nostri multumim Primariei municipiului Timisoara pentru ca a tinut cont si in acest an de sportivii cu dizabilitati merituosi, care au dovedit inca o data ca pot aduce mandrie orasului lor. Cei 300 lei primiti drept premiu a reprezentat un important ajutor financiar pentru familiile acestora in prag de sarbatori.” a declarat Laila Onu, director executiv al Fundatiei „Pentru Voi”.
 
Fotografii de la eveniment puteti gasi la www.pentruvoi.ro sau www.facebook.com/fundatiapentruvoi
 
Laila Onu,
Director executiv
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517643