Începe Campionatul Național Universitar de Fotbal
Studenții universităților din Banat vor juca fotbal într-un cadru bine organizat, oferit de Campionatul Național Universitar de Fotbal, faza zonală Timișoara. Campionatul organizat de Student Sport România se va desfășura între 2-5 aprilie în Sala Olimpia și va fi onorat de prezența jucătorilor Generației de Aur.

Deschiderea oficială va avea loc luni, 2 aprilie, în Aula Magna a Universității de Vest, de la ora 14.30. Printre cei invitați se numără rectori ai universităților din Timișoara, edili și ambasadori ai sportului.

Tot luni vor sosi cele 16 echipe înscrise în Campionat și anume echipa Universității de Vest Timișoara, Universității Politehnice Timișoara, Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara, Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară a Banatului din Timișoara, Universității din Oradea, Universității “Aurel Vlaicu” din Arad, Universității “Eftimie Murgu” din Reșița, Universității de Vest “Vasile Goldiș” din Arad, Universității din Petroșani, Universității Europene Drăgan din Lugoj.

Din partea Federației Române de Fotbal, Jean Vlădoiu, Miodrag Belodedici, Bogdan Stelea, Florin Tene, Iosif Rotariu, prieteni de bază ai Student Sport, vor juca împotriva Echipei Banatului coordonată de Iosif Rotariu. Într-un interviu acordat pentru Student Sport, Jean Vlădoiu a menționat: “Am avut o experiență frumoasă încă de la prima discuție cu Adrian Socaciu (n.r. fondator Student Sport) și respect această categorie de oameni pe care mi-aș dori să o am aproape de mine și de fotbal pentru că fac parte dintr-o categorie importantă. Trebuie să facem ceva pentru tineri, să înteleagă că sportul înseamnă sănătate. Mă aflu aici pentru că am avut șansa să fac sport.” Amintind de prima ediție a Campionatelor Naționale Universitare de Fotbal de anul trecut, Miodrag Belodedici a fost sigur că studenții se vor implica și mai mult, deoarece proiectul a luat amploare. Student Sport devine un fenomen pentru că, spune Belodedici,  “oamenii care fac sport gândesc altfel!”

Student Sport a reușit să devină un punct de referință în mediul sportiv universitar după ce a strâns la startul competiției de baschet și fotbal nu mai puțin de 1 486 de echipe din 23 de centre. Mai mult decât o alternativă de petrecere a timpului liber, oferă o nouă viziune asupra apartenenței, competitivității, identității individuale și de grup. Asociația promovează un stil de viață sănătos bazat pe o alimentație sănătoasă și mișcare, toate în detrimentul viciilor vârstei ca sedentarismul, alcoolul, tutunul, drogurile.

Campionatul Național Universitar de Fotbal 2012 este o competiție organizată de Asociația „Student Sport”, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului prin Federația Sportului Școlar și Universitar, Federația Română de Fotbal, în parteneriat cu Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret. La Timișoara, partenerii sunt Casa de Cultură a Studenților, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Timiș, Primăria Municipiului Timișoara, Consiliul Județean Timiș, Universitatea Politehnică.


Cei care vor să asiste la un spectacol cu meciuri încinse, majorete, distracție și fotbal de calitate sunt așteptați marți (11.00-20.00) și miercuri (10.00-20.00) la Sala Banu Sport de lângă Stadionul Dan Păltinișanu, iar joi (12.00-20.00) în Sala Olimpia.

Intrarea este liberă. Pentru detalii accesați www.studentsport.ro sau facebook.com/StudentSport.

Camelia Meltis
Casa de Cultură a Studenților din Timișoara


 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517744