Concert Cargo - Pentru rugby și pentru Timișoara
Primăria Municipiului Timișoara, Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și clubul de rugby RCM UVT Timișoara, au onoarea de a vă invita duminică 06.10.2013, începând cu ora 18.00 la un concert-extraordinar CARGO, organizat în cinstea echipei de rugby și a orașului nostru. Evenimentul va avea loc în Piața Victoriei, începând cu ora 18:00 și va avea parte de numeroase momente speciale.

Organizat la o zi după finala Superligii de rugby în care echipa timișoreană e protagonistă, concertul se dorește a fi un manifest cu dichis pentru proiectul ”Timișoara-Capitală culturală” dar și pentru valorile adevărate ale rugby-ului: unitate, continuitate și curaj. În acest sens, trupele ce vor cânta în deschidere, Sanctuar si AM band,  au fost alese dintre formațiile locale ale orașului nostru, organizatorii dorind astfel să încurajeze tinerele talente ale comunității.

Un moment important va fi marcat de reîntoarcerea rugbiștilor timișoreni în Capitala Banatului, moment preconizat pentru ora 20:00. Și pentru că rugby-ul reunește pasiunea, bucuria și plăcerea de a juca și privi, indiferent de rezultatul finalei cu Baia Mare de sâmbătă, gruparea bănățeană va fi sărbătorită duminică în Piața Operei printr-un concert special al cărui cap de afiș e trupa Cargo. Conducerea Clubului de rugby speră să ofere o bucurie în plus publicului prezent, ridicând din nou deasupra capului trofeul de campioni!
Mulțumindu-vă pentru susținerea de până acum, vă așteptăm să luați parte alături de noi la acest frumos eveniment! Pentru rugby și pentru Timișoara!
 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13656820