Colaborare în folosul cetățeanului

În luna septembrie, după o scurtă vacanță, se reiau lucrările Consiliului Local Timișoara. Proiecte sunt multe, ca de obicei, proiecte inițiate în majoritatea lor de executivul Primăriei Municipiului Timișoara.

Știm, la nivelul executivului, că există nemulțumiri din partea locuitorilor Timișoarei vizavi de lucrările care se desfășoară în întregul oraș. Cu toate acestea, ne bazăm pe înțelegerea timișorenilor: sunt lucrări pe care, mai devreme sau mai târziu, trebuia să le facem. Acum avem ocazia să le efectuăm, și nu puteam să nu profităm de ea. Totuși, îi rog pe timișoreni să dea dovadă de încredere, și îi asigur că nu vor regreta. În scurt timp, cu toții cred că vom putea să ne mândrim cu o Timișoară pe măsura renumelui ei, de Mică Viena.

Iar dacă timișorenii ne sunt alături, îmi exprim încrederea că, odată cu reluarea ședințelor Consiliului Local, consilierii, indiferent de culoarea lor politică, se vor alătura executivului Primăriei în efortul de a face o Timișoară mai frumoasă. Sper că vom reuși împreună să găsim cele mai bune modalități de colaborare, astfel încât să dovedim cu toții că nu suntem în Primărie sau în Consiliul Local pentru a face politică, ci doar pentru a sluji interesele timișorenilor.

După primul an din actualul mandat am reușit să facem multe împreună. Au fost, însă, și unele cazuri în care nu am reușit să facem ceea ce ne-am fi dorit. Sper să nu mai avem de-a face cu astfel de situații și că vom reuși, aici, în Timișoara, să demonstrăm că la nivelul administrației locale singurul interes care există vizează orașul și cetățenii acestuia. Iar dacă vom reuși să facem acest lucru, la final, cu toții vom avea satisfacția de a ne fi îndeplinit misiunea față de cei care ne-au acordat încrederea lor.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 08.04.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13517989