Un nou obiectiv finalizat

În urmă cu câteva zile, inauguram cea mai modernă piață nu numai din Timișoara ci și din vestul României, a doua de acest fel, din țară, după cea de la București. Mă bucur că am ajuns în această fază și că am demonstrat tuturor celor care și-au manifestat la un moment dat neîncrederea, utilitatea acestui obiectiv.

Această piață de gros trebuie să reprezinte un exemplu atât pentru producători, comercianți, cât și pentru cumpărători, pentru că este o piață care se ridică la standarde europene. Nu s-a făcut din calcule ascunse, pentru a bloca inițiativa privată a unora, ci pentru ca producătorii și comercianții să aibă o piață modernă. Guvernul Germaniei a dat un exemplu în Banat!

Fără îndoială, Piața de Gros este una dintre cele mai importante investiții realizate de Primăria Timișoara în ultimii ani. Ea a fost realizată pentru a crea un sistem eficient de distribuție pentru producătorii agricoli și de a valorifica potențialul agricol din zonă, Banatul fiind o importantă zonă agricolă a țării. Existența acestei piețe va duce la sprijinirea producătorilor agricoli organizați în exploatații agricole, asociații profesionale, dar și la o mai bună aprovizionare cu fructe și legume proaspete a consumatorilor din partea de vest a României. Zona noastră are nevoie de astfel de investiții, mai ales ca de la anul, probabil, va fi membră cu drepturi depline în Uniunea Europeană.

Condițiile pe care această investiție le oferă, ideale pentru comerțul cu cantități mari, va îmbunătăți semnificativ și condițiile de desfacere și în celelalte piețe din Timișoara.

Vreau să mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în reușita acestui proiect, și în special Guvernului Germaniei care ne-a susținut nu doar financiar în această reușită.

Sper ca atât producătorii, cât și comercianții și clienții să vină cu plăcere în această piață!

 

 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409848