Gânduri la început de an

Ca la începutul fiecărui an, agenda cu proiectele pe care vrem să le realizăm în cursul acestui an este foarte bogată. Unele realizabile doar prin efort propriu, altele cu consultanță și sprijin financiar extern. Un lucru este însă clar: orașul se dezvoltă, iar cei care intenționează să-i blocheze dezvoltarea trebuie să-și asume acest lucru.

Ce am promis în 2006 am realizat. Pentru anul acesta avem un program încărcat: drumuri, infrastructura de apă-canal, investiții la Colterm, pregătirea de proiecte pentru accesarea de fonduri europene. Parte din aceste proiecte sunt menționate alături.

Sunt însă și domenii în care lucrurile vor continua pe făgașul pe care sunt ele acum: dezvoltarea serviciilor sociale, susținerea practicării sportului și prin construcția de noi terenuri de sport, a pistei de atletism, amplasarea de panouri de baschet în cartiere. De asemenea, am cerut la București construirea de săli de sport la școli. Vrem să extindem realizarea de locuri de joacă și în cartiere, nu doar în incinta unităților de învățământ.

Vom continua investițiile la spitalele din administrarea municipalității, dar și la cele 113 unități de învățământ din Timișoara, pe care le administrăm.

Dezvoltarea Poliției Comunitare este încă una dintre prioritățile noastre pentru acest an, pentru că este foarte important să menținem ordinea și liniștea în oraș, pentru ca cetățenii să se simtă în siguranță, să avem un comerț civilizat, să respectăm normele de conviețuire socială.

Vom întări în structura Primăriei, sectorul de mediu și cel de scriere de proiecte europene.

Și bineînțeles, unul dintre cele mai importante proiecte ale noastre: schimbarea și îmbunătățirea procedurilor de lucru cu cetățenii, simplificarea procedurilor acolo unde este posibil. În plus, pentru o mai bună relație cu cetățeanul, programul de lucru cu publicul va fi extins, în scurt timp.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409835