Copiii învață Timișoara!

În ultimii ani, de când am preluat în administrare rețeaua de imobile a unităților de învățământ din Timișoara, municipalitatea face investiții serioase pentru a oferi elevilor condiții decente de studiu. Anul acesta, suma dedicată grădinițelor, școlilor și liceelor din Timișoara este cea mai mare de până acum.

Lucrările de investiții și reparații la unitățile școlare se fac pe tot parcursul anului, nu doar pe perioada vacanțelor școlare. Politica noastră este ca lucrările de urgență și cele care nu deranjează procesul de învățământ să se desfășoare și pe parcursul anului școlar. Pe timpul verii, atunci când este vacanță ne concentrăm pe realizarea lucrărilor de anvergură și care altfel, ar deranja desfășurarea în bune condiții a activităților școlare. 

De altfel, cei obișnuiți să navigheze pe pagina noastră de internet, văd la secțiunea Licitații, pe www.primariatm.ro că sunt tot timpul publicate anunțuri pentru selecții de oferte și licitații pentru lucrări la unitățile de învățământ.

Tot în ultimii ani, am început un proiect de amenajare de terenuri de sport, cu suprafețe sintetice, în dorința de a încuraja practicarea sportului de către elevi și de a-i mobiliza să facă mișcare. Anul acesta am finalizat deja trei astfel de terenuri de sport și încă trei sunt în lucru.

Începând din acest an școlar, copiii din clasele V-VIII, de la toate școlile timișorene vor primi gratuit un manual de istorie al Timișoarei pe care îl vor învăța în timpul orelor. Este o modalitate de a-i face pe mai tinerii noștri concetățeni să-și iubească orașul în care trăiesc, să-l respecte și să repete modelele excepționale ale înaintașilor noștri. Detalii despre acest proiect care îi are alături pe colegii noștri de la Inspectoratul Școlar și pe domnul profesor Ioan Hațegan găsiți în pagina 14 a ziarului nostru.

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 15.05.2020
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13641573