Succesul poate veni din cooperare

Pentru că e un moment deosebit, în ultimii ani, municipalitatea s-a străduit să ofere timișorenilor o atmosferă cât mai plăcută de sărbătorile de iarnă: iluminatul festiv a devenit tot mai bogat, anul trecut s-a organizat un spectacol deosebit de Revelion etc. Anul acesta încercăm să realizăm un târg de Crăciun care să se ridice la pretențiile orașului nostru și care să aducă în sufletul fiecăruia dintre noi spiritul acestei mari sărbători creștine.

Așadar, am contactat și invitat firme timișorene care produc produse tradiționale acestui sezon, atât în domeniul culinar, cât și în cel al ofertei de cadouri și i-am invitat să se alăture demersului nostru. Ei vor fi grupați într-un târg de Crăciun, în căsuțe multicolore și frumos împodobite, de unde vor comercializa produse specifice sezonului. Am îmbogățit această parte comercială a târgului de Crăciun cu un program variat de spectacole de colinde și obiceiuri tradiționale de sărbători, care se referă și la copii și la adulți.

Nu i-am uitat nici pe cei mici, și din ajunul sărbătorii de Moș Nicolae, vom avea și o iesle în mărime naturală, care reproduce scena Nașterii Mântuitorului. Astfel că, cei mici vor putea să și vizualizeze momentul pe care întreaga crești­nătate îl sărbătorește.

Ne străduim ca până în ajun de Moș Crăciun, să-l avem chiar pe „Moș” împreună cu sania lui, trasă de reni.

Iar toate aceste lucruri se vor întâmpla în spațiul plin de însemnătate, și anume, în Piața Victoriei, de la începutul lunii decembrie, până în 15 ianuarie 2008.

Îi invităm pe timișoreni alături de noi, la târgul sărbătorilor de iarnă, în această primă încercare a noastră de a organiza un adevărat târg de Crăciun așa cum se întâmplă în marile orașe europene! 

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13409831