La sfârșit de an

Am ajuns la finalul unui alt an. Este, ca întotdeauna, un moment pentru bilanțuri, dar și pentru proiecte de viitor.

Ar fi greu să enumerăm, în acest spațiu limitat, tot ce a însemnat anul 2007. Realizările au fost foarte multe, iar cifrele de bilanț le veți găsi în Raportul pe care îl vom publica în cursul anului viitor. Contează, poate, doar faptul că în general am reușit să facem aproape tot ceea ce ne-am propus. În unele domenii am reușit să facem chiar mai multe, și în foarte puține cazuri nu am apucat să terminăm ceea ce am dorit să facem. Din păcate, avem și nerealizări pentru care știu că lumea ne condamnă pe noi, dar care ar trebui imputate altora. Un astfel de exemplu este Parcul Copiilor, a cărui realizare, după ce a fost tergiversată de nenumărate ori, se lovește acum, după ce realizarea proiectului a fost în sfârșit aprobată în Consiliul Local, de o nouă piedică. O piedică venită din partea unora care, probabil, nu își doresc ca acest parc să fie făcut în Timișoara.

Anul 2008, prin latura sa electorală, va fi un an greu, un an în care, cel puțin în prima sa parte, toată lumea va ataca Primăria Municipiului Timișoara în încercarea de a-și croi drumul către conducerea acesteia. Dincolo de aceasta, însă, anul 2008 va însemna și continuarea tuturor proiectelor demarate în 2007, va însemna finalizarea unora dintre proiectele mari care se derulează în acest moment în Timișoara, va însemna demararea de noi investiții.

Nu pot să închei decât cu speranța că ne veți simți și în acest an alături de dumneavoastră nu doar cu aceste rânduri, ci și cu sufletul.

Vă dorim tuturor Sărbători Fericite și un An Nou îmbelșugat și plin de împliniri.

LA MULȚI ANI!

 

Galerie Foto Evenimente
Inaugurarea pasajului subteran Michelangelo
06 August 2015
 
Pasajul Michelangelo, unul dintre cele mai importante și complexe proiecte de infrastructură derulate de municipalitate în ultimii ani, a fost deschis circulației
Video / Declaratii / Interviuri
Spectacol de muzică, apă și lumini pe Bega
24 Iulie 2012
 
Una dintre prioritățile pe patru ani ale actualului Executiv al Primăriei este și crearea unui sistem de muzică, apă și lumini pe Bega
Newsletter

Ultima actualizare: 27.11.2019
Numar de utilizatori unici: 98284
Numar de afisari: 13388563